fbpx

Kiválasztási folyamat

A Display Computer Kft. álláshirdetéseire pályázók minden pozícióhoz kapcsolódóan több körös kiválasztási folyamattal találkoznak, ezért fontosnak tartjuk, hogy teljeskörűen megismerjék vállalkozásunk kiválasztási gyakorlatát.

1. Pályázat

A jelentkezéshez Karrier oldalunkon keresztül tudja elküldeni önéletrajzát és motivációs levelét. Pályázatát benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan is jelentkezhet adatbázisunkba.

nyil-01

2. Előszűrés

A beérkezett pályázatokat összesítjük, majd a hirdetésben felsorolt elvárásoknak megfelelően előszűrjük a beérkezett önéletrajzokat. Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő pályázókkal felvesszük a kapcsolatot az interjú időpont egyeztetése érdekében.

nyil-01

3. Interjúk, tesztek, referenciák

Az előszűrésen megfelelt pályázók az alábbi kiválasztási módszereinkkel találkozhatnak:


Telefonos interjú
:
A telefonos interjú célja az önéletrajz alapján releváns jelöltek további szűrése bizonyos kritériumok mentén (pl. szakmai tudás tesztelése), emellett a személyes interjút megelőző egyeztetés a pozíciót, illetve a jelölt tapasztalatait illetően.


Személyes interjú
:
A jelöltek meghallgatása egy vagy több körben megszervezett személyes interjú(k) keretében történik. Az interjúk sorrendje és felépítése pozíciónként eltérő

 

HR interjú:
A HR interjú célja a jelölt hátterének megismerése, érdeklődésének, motivációjának feltérképezése, valamint a személyes kompetenciák felmérése.

nyil-01

4. Visszajelzés

A keresés lezárásának részeként, miután a kiválasztott jelölt elfogadta ajánlatunkat, minden jelentkezőt értesítünk az eredményről. A meghirdetett pozícióra sikertelenül jelentkezők az önéletrajzukban megjelölt e-mail címre kapnak visszajelzést.