fbpx

Élet a Display Computernél

Családbarát munkahely

A Display Computernél mindig a család az első! Ismerjük a helyzetet mikor a párodnak halaszthatatlan feladatai vannak, a nagymamának pedig éppen akkor esedékes a tavaly lefoglalt körutazása. Nálunk minden gyerkőc szívesen fogadott vendég, ilyenkor bátran hozd be magaddal! Néhány frissen nyomtatott színező vagy egy kis LEGO megmentheti a napot.

Rugalmas munkaidő

Az életben bármikor előfordulhatnak váratlan helyzetek, melyekre nem lehet előre felkészülni. Például mi is tudjuk milyen nehéz a gumisnál időpontot kapni, így ha bármi közbejön, ledolgozhatod a csúszó órákat egy másik munkanapon.

Ingyenes belépők

Nálunk nem csak a munka, de a kikapcsolódás is fontos! Mindannyiunknak szüksége van egy kis felfrissülésre, ezért a Display Computer munkatársaként ingyenes belépést szerzel a Napfényfürdő Aquapolisba, valamint annak jól felszerelt fitness termébe is.

Karácsonyi szünet

Az ünnepek a család és a kikapcsolódás ideje, ráadásul a sok bejglinek is el kell fogynia valahogy. Ezért karácsony és újév között csak ügyeletben vagyunk, hogy mindenki teljes mértékben átadhassa magát a pihenésnek és az ünnepi hangulatnak.

Szombati munka(mentes)napok

Mi sem szeretjük az áthelyezett munkanapokat, ezért munkatársainktól sem várjuk el, hogy dolgozzanak ilyenkor. A szombat nálunk mindig hétvége!

Modern iroda és korszerű eszközök

Ki ne akarna modern környezetben, modern eszközökkel és modern közösségben dolgozni?! A Display Computernél minden rendelkezésedre áll a hatékony munkavégzéshez.

Csokinap

Te is szereted a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét…? Akkor a csokinapunkat neked találták ki!

Frissítők korlátlan mennyiségben

Bár minden nap nem lehet csokinap, de üdítőt, kávét vagy teát mindig találsz az irodában. Ha úgy érzed kellene valami frissítő a nap hátralévő részéhez, ezekkel bátran megjutalmazhatod magad!

Csocsóasztal

Ha véget ér a munka, és még van egy kis időd napközben, nálunk lesz mivel „elütni”. Csocsóasztalunk használata új lendületet adhat a nap folytatásához.

VR

Mindig is érdekelt a virtuális valóság? A Display Computernél ezt is kipróbálhatod! VR szemüvegünket emellett bármikor haza is viheted.